Jobs Square / Dental Jobs Square / Gezondheidszorg Jobs Square / Logistiek en SCM Jobs Square / Facility

Tandartspraktijk te koop aangeboden Rotterdam

Dit bericht is geplaatst op

Tandartspraktijk te koop regio Rotterdam. Deze goedlopende moderne recent vernieuwde praktijk is gesitueerd in de regio Rotterdam. Deze drie kamer praktijk biedt de mogelijkheid om via aanbouw uit te breiden tot vier kamers. De praktijk..

Lees het gehele bericht

Vacature Tandarts

Dit bericht is geplaatst op

Vacature Tandarts. Dental Jobs Square heeft tandarts vacatures voor meerdere tandartsenpraktijken in heel Nederland maar ook België en Duitsland. Zo zijn wij momenteel onder meer op zoek naar kandidaten voor de volgende tandarts vacatures. Beschikbaar..

Lees het gehele bericht

Tandartsenpraktijken aangeboden

Dit bericht is geplaatst op

Tandartspraktijken te koop aangeboden. Dental Jobs Square zoekt voor een aantal praktijken in Nederland kopers. Momenteel zoeken wij geïnteresseerden voor tandartspraktijken in de regio Groningen, Utrecht en Breda. Voor meer informatie kunt u contact opnemen..

Lees het gehele bericht

Vacature Tandarts Leeuwarden

Dit bericht is geplaatst op

Vacature Tandarts Leeuwarden Voor verschillende praktijken in Friesland heeft Dental Jobs Square een vacature tandarts. Zo zoeken wij ook een tandarts voor een  moderne tandartsenpraktijk in de regio Leeuwarden. Het aantal dagen is bespreekbaar. Bel..

Lees het gehele bericht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

 shadow

Start met solliciteren

Maak een gratis account aan

Of login shadow

faw

Contactformulier

Wilt u solliciteren of heeft u vragen over onze diensten dan kunt u contact met ons opnemen middels onderstaand formulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.