Jobs Square / Dental Jobs Square / Gezondheidszorg Jobs Square / Logistiek en SCM Jobs Square / Facility

Vacature Tandarts

Vacature Tandarts.

Dental Jobs Square heeft tandarts vacatures voor meerdere tandartsenpraktijken in heel Nederland maar ook België en Duitsland. Zo zijn wij momenteel onder meer op zoek naar kandidaten voor de volgende tandarts vacatures.

Beschikbaar en op zoek naar nieuwe werkzaamheden? Laat het ons weten; wij helpen graag. Rob (06-33623712) en Marlies (06-33623711) van Jobs Square.

Vacature Tandarts Groningen.

Voor verschillende tandartsenpraktijk in Groningen zoeken wij een algemeen practicus. Wij zoeken een tandarts die zich verder wilt ontwikkelen (Cerec bijvoorbeeld). Het aantal dagen is in overleg. Meer informatie over deze vacature is hier te vinden: vacature tandarts Groningen.

Vacature Tandarts Apeldoorn.

Voor een tandartsenpraktijk in de regio Apeldoorn zoeken wij een algemeen practicus. Het aantal dagen is in overleg. Fulltime mag ook. Meer informatie over deze vacature is hier te vinden: vacature tandarts Apeldoorn.

Vacature Tandarts Eindhoven.

Voor verschillende tandartsenpraktijk in Eindhoven zoeken wij een algemeen practicus. Het aantal dagen is in overleg. Meer informatie over deze vacature is hier te vinden: vacature tandarts Eindhoven.

Vacature Tandarts Rotterdam.

Voor een tandartsenpraktijk in de regio Rotterdam zoeken wij een tandarts, algemeen practicus. Voor 2 dagen per week. Meer informatie over deze vacature is hier te vinden: vacature tandarts Rotterdam.

Vacature Tandarts Noord Holland.

Voor een tandartsenpraktijk in Noord Holland zoeken wij een tandarts. Aantal dagen is in overleg. 2 – 3 dagen per week is mogelijk. Ook fulltime is mogelijk. Meer informatie over deze vacature is hier te vinden: vacature tandarts Noord Holland.

Vacature Kindertandarts Rotterdam.

Voor een tandartsenpraktijk in de regio Rotterdam zoeken wij een kindertandarts. In eerste instantie 1 -2 dagen per week. Eventueel later meer. Meer informatie over deze vacature is hier te vinden: vacature tandarts Rotterdam.

Vacature Tandarts specialisatie kinderen.

Voor een praktijk in de regio Brabant Gelderland zoekt Jobs Square een tandarts met specialisatie kinderen. Een tandarts pedodontoloog is natuurlijk ook welkom. Het aantal dagen is bespreekbaar. Voor een van de locaties hebben wij al een geschikte kandidaat gevonden maar voor een andere locatie zoeken wij nog kandidaten. Meer informatie is hier te vinden: vacature kindertandarts.